Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Büyük festival Sziget için hazırım

Siz bu satırları okurken ben Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yer alan Obuda adasında gerçekleşen Sziget Festivalinde olacağım. Nam-ı diğer Özgürlük Adası, her yıl 100'den fazla ülkeden gelen 500 binin üzerinde katılımcıyı ağırlıyor. Avrupa'nın En İyi, En Büyük Festivali, En İyi Line-Up Festivali ve Sanatçıların Favori Festivali ödüllerinin sahibi olan Sziget Festivali; 2017'nin en büyük çıkışlarından birine imza atan The Chainsmokers, müzik listelerini her albümüyle alt üst eden ikili Macklemore&Ryan Lewis ile başarısını yurt dışına taşıyan Gaye Su Akyol ve Bubituzak gibi isimleri ağırlayacak.
Vodafone'un 'Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa' sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, tüm müziksever gençlerin hayallerini süsleyen ve en çok gitmek istedikleri etkinliklerden biri olan Sziget Festivali için sekiz Freezone'luya kombine kamp bileti hediye etti. Şanslı FreeZonelular, bu yıl 9-16 Ağustos tarihleri arasında Budapeşte'nin Obuda adasında düzenlenecek 25'inci Sziget Festivali'nde yedi gün boyunca VIP çadır alanında konaklayarak özel bir festival deneyimi yaşayacak. Festival detayları önümüzdeki hafta bu sayfada olacak, takipte kalın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA